Docenten


Marleen van Baal
Angst voor honden vraagt voor een “hondenmens” als ik altijd even een omschakeling. Want mijn hobby, passie èn werk draaien om honden. Toch heeft juist die liefde voor honden ervoor gezorgd dat ik mensen met angst voor honden kan helpen. Hoe? Lees daar alles over bij Angst voor honden/Ontstaan.

Als coach voor mens met hond kijk ik zowel naar de mens als naar de hond. InZicht in je eigen gedrag, InZicht in het gedrag van honden, dat loopt als een rode draad door mijn werk. Voor bazen met hun hond, maar ook voor de professional die met mensen en honden werkt. InZicht is dan ook precies dat wat de kern is van deze opleiding. Jij, de begeleider, kan de angstige persoon InZicht geven in zijn proces, InZicht geven in hondengedrag en InZicht geven in omgaan met de angst.

Coachen naar InZicht, Hond InZicht

 


Ursula Beekman
In mijn werk als kindercoach voel ik een grote aantrekkingskracht tot kinderen die iets extra nodig hebben. Juist kinderen die vaak onbegrepen worden, wil ik ruimte geven. Aandacht geven aan wat hen bezighoudt en helpen om stappen te maken naar meer eigenheid en kracht. Hun ouders en verzorgers wil ik InZicht geven in het proces van het kind.

Al deze facetten komen samen in de drie intensieve dagen “Angstontwikkeling bij kinderen” tijdens deze opleiding. Ik neem jou als cursist mee in de doe- en denkwereld van kinderen en door dat te ervaren, krijg je InZicht in angst voor honden bij een belangrijke doelgroep: kinderen, pubers en jong volwassenen.

UB Coaching & Training